Kuka olen?

Nimeni on Susanne ja minulla on 30 vuoden kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä; ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, syntymäpäivät ja häät sekä yritystapahtumat, hyvinvointipäivät ja asiakastapahtumat.

Täydelliset juhlat vaativat, että mietitään kokonaisuutta, mutta myös kaikkia pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät juhlista erityiset sinulle, teille tai yrityksellenne. Jos päätätte järjestää juhlat itse voin auttaa teitä kaikissa järjestelyissä; juhlapaikan valinta, koristelut, kutsut, valokuvaus, kuljetukset, pitopalvelu jne.

Hoidan kaikki tai osan järjestelyistä puolestanne ja täytän unelmanne, jotta juhlat ovat teidän näköiset ja toteuttavat teidän toiveenne, jolloin te voitte nauttia juhlistanne läheistenne kanssa. Toiveeni on, että te ja vieraanne tunnette olonne mukavaksi ja että teillä on täydellinen päivä yhdessä, jonka muistatte loppuelämänne.

Olen tottunut pitämään monta lankaa käsissäni ja yhdistää ne täydelliseksi kokonaisuudeksi. Yhdessä sovimme budjetista, josta pidän kiinni. Minun maksuni riippuu siitä mitkä järjestelyt kuuluvat pakettiin.

Haluatteko järjestää henkilöstöllenne unohtumattomat juhlat tai asiakkaillenne ikimuistoisen tapahtuman?

Olen työurani aikana järjestänyt mm. henkilöstöjuhlia, tyhypäiviä ja asiakastapahtumia erilaisten teemojen ja henkilömäärien mukaan. Organisointikykyni on saanut paljon kiitosta vuosien mittaan ja osaan pitää kaikki langat käsissäni, jotta tapahtumat onnistuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Yritystilaisuudessa henkilöstön tulee viihtyä ja pitää hauskaa yhdessä, ja tilaisuuden jälkeen sen tulee herättää mukavia muistoja.

Ota yhteyttä niin järjestämme yhdessä ikimuistoisen tapahtuman.