Vem är jag?

Jag heter Susanne och jag har 30 års erfarenhet av att arrangera olika slags tillställningar från dop, konfirmationer, studentfester, födelsedagar till bröllop och dessutom olika företagstillställningar, välmåendedagar och kundevent.

En perfekt fest kräver att man tänker på den stora helheten men också de allra minsta detaljerna, som gör festen speciell just för dej, er eller ditt företag. Om ni besluter att arrangera festen själv kan jag hjälpa till med planeringen; val av festplats, dekorationer, inbjudningar, fotografering, catering, transport osv.

Jag tar hand om alla eller en del av arrangemangen och uppfyller era drömmar för att festen ska återspegla er och era önskemål, för att ni ska kunna njuta av festen tillsammans med era nära och kära. Min önskan är att ni och era gäster skall trivas och ha en perfekt dag tillsammans, som ni minns för resten av livet.

Jag är van att hålla i en massa trådar och sammanfläta dem till en perfekt helhet. Vi kommer överens om en budget och jag håller mej till den. Mitt arvode räknas på basen av vilka arrangemang ni vill att jag ska ta hand om.

Har ni planerat att ordna en oförglömlig fest för er personal eller ett kundevent att minnas? 

Under min arbetskarriär har jag arrangerat bl a personalfester, välmåendedagar och kundevent med varierande tema och antal personer. Jag har under årens lopp fått mycket tack för min expertis i att organisera och hålla i alla trådar så att tillställningarna lyckats på det bästa möjliga sättet. På en personaltillställning ska personalen trivas och ha roligt tillsammans och den ska väcka trevliga minnen efter tillställningen.

Ta kontakt så arrangerar vi tillsammans en oförglömlig fest.